Alex Abagiu, în lacrimi la "Asia Express"! "Nu mai am control asupra corpului meu"

Alex Abagiu, în lacrimi la "Asia Express"! "Nu mai am control asupra corpului meu" © captură video

Nici nu a început bine şi deja concurenţii încep să cedeze. "Asia Express" le dă bătai de cap vedetelor, care, în cel de-al doilea episod au trecut prin mai multe momente dificile. Make-up artist-ul Alex Abagiu a izbucnit în lacrimi după una dintre probe! 

"Asia Espress" a început, iar telespectatorii sunt mai mult decât încântaţi, după ce au aşteptat să-şi vadă vedetele preferate cum se luptă pentru a câştiga marele premiu. Cu toate că au considerat că ştiu la ce se înhamă, lucrurile nu stau chiar aşa.

Încă din cel de-al doilea episod, problemele au început să apară. Una dintre probe i-a dat bătai mari de cap cunoscutului make-up artist, Alex Abagiu, care nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în lacrimi în faţa camerelor. 

Când era pe punctul de a ajunge la Gina Pistol, care îi aştepta într-unul din frumoasele turnuri din Filipine, după ce a urcat mai bine de 200 de scări, Abagiu s-a împiedicat şi a picat în văzul tuturor, fiind conştient de acest lucru: "Mintea îmi spunea: "Dacă nu te ţii, o să cazi".

Din cauza şocului pe care l-a avut, a izbucnit în lacrimi, fără să-i mai pese că este filmat. Efortul depus l-a ajuns pe cunoscutul make-up artist, care s-a ales cu câteva julituri în genunchi. 

"Mi-am spart faţa. Am dat cu capul de pământ. Picioarele mi s-au tăiat, mi-au fugit de tot de sub mine. Nu le-am mai simţit. Nu am avut niciodată în viaţa mea tipul ăsta de reacţie, să nu mai am control deloc asupra corpului meu, de altfel, asta s-a întâmplat. Am dat cu capul de asflat şi cu genunchii de marginea treptei.", a declarat el, în cadrul emisiunii.

Radu Vlăduţ, cel cu care este în echipă şi totodată cel mai bun prieten, s-a speriat de păţania prin care a trecut Abagaiu. Îi era teamă că se va lovi la mâini şi că nu-şi mai putea profesa meseria. 

"Mă bucur că nu a păţit nimic la mâini. Vă daţi seama că, un make-up artist să păţească ceva la mâini, mai ales că eu l-am convins să vină aici.. îl aveam pe conştiinţă. Bine că nu are nimic la mâini. La genunchi are doar nişte julituri. Deci suntem ok, e bine! Am supravieţuit!", susţine el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro