VIDEO / Oase, dezvăluiri inedite din culisele "Asia Express"! "Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat" 

VIDEO / Oase, dezvăluiri inedite din culisele "Asia Express"! "Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat" © captură video

Încă puţin şi gata! Sâmbătă, începând cu orele 20:00, "Asia Express" intră în casele tuturor, fiind premiera primului episod. Oase a oferit în cadrul emisiunii "Răi da' buni" detalii picante, dar şi dezvăluiri inedite din culisele celui mai aşteptat show de televiziune!

Aşteptarea a luat sfârşit! "Asia Express" deschide uşile tuturor şi îşi face prezenţa sâmbătă seara, gata să bucure pe toată lumea cu aventurile echipelor care se luptă pentru marele premiu. Oase, fost concurent, actual prezentator, a fost invitat în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars şi a oferit câteva picanterii din culisele show-ului.

Până să ajungă să facă parte din producţia acestui show, fostul concurent nu-şi putea imagina cum decurg exact lucrurile. A povestit că, la un moment dat a stat la pândă să vadă cum îşi duc la final concurenţii probele şi marea i-a fost uimirea când a realizat cât de greşit fac totul. Scuza este una mai mult decât normală, graba fiind principală problemă într-o asemenea emisiune. 

"Erau anumite probe când îi vedeam, ajungeam înaintea lor şi mă ascundeam li vedeam cum fac probele. Vedeam cum în disperarea aia, faci totul greşit. Eu calm, în spate, eram "Dar de ce face aşa, că e mai simplu aşa" şi îmi spun băieţii din producţie: "Aşa făceaţi şi voi!", susţine Oase. 

Fostul concurent a rămas surprins de ceea ce s-a întâmplat la filmări, mai ales de probe şi de felul în care echipele au reuşit să facă faţă. Totodată, Oase a dezvăluit că, în cadrul emisiunii există un scandalagiu şef, însă nu a putut să ofere mai multe detalii, lăsând totul pe sâmbătă seară.

"Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.", a declarat el. 

Şi pentru ca totul să fie complet, Oase a aruncat bomba care a pus pe gânduri pe toată lumea. "Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.", a mai povestit prezentatorul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro