Concurenții Asia Express, luptă continuă cu căldura insuportabilă din Filipine și Taiwan. "Îmi clocoteşte pielea pe mine"

Concurenții Asia Express, luptă continuă cu căldura insuportabilă din Filipine și Taiwan. "Îmi clocoteşte pielea pe mine" © Antena 1

Fanii Asia Express-Drumul Comorilor numără zilele până când vor vedea primul episod. Cel mai așteptat reality-show al momentului revine la  Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00. Până atunci, vedeţi prin ce chinuri au trecut vedetele care s-au aliniat la startul competiţiei din Filipine şi Taiwan.

Şi, nu, nu la probele din concurs ne referim, ci la căldura insuportabilă pe care au avut-o de îndurat timp de două luni cât au durat filmările.

"Pe o scară de la 1 la 10, în Filipine este cald undeva de 15. Nu că este foarte cald, la un moment dat simţi cum fierne carnea pe tine.", a declarat Gina Pistol.  

În Filipine erau constant temperaturi de peste 35 de grade şi umiditate de 90%.

"Sincer nu am o problemă cu căldura, o suport destul de bine, credeam că o să fiu mult mai sensibilă. În schimb am o problemă cu umiditatea. E ca şi cum ar fi făcut cineva baie şi tu ai intra în baie şi ai sta acolo şi ai respira aerul ăla umed. Mai ales după ce plouă. Atunci e cel mai nasol. E mai rău după ce plouă. E o căldură ciudată, umedă.", spune și Adda. 

"Îmi place la căldură de înnebunesc... Şi acuma vine unu şi scoate maceta şi zice ce, ţipaţi la ora asta? Eu nu mai ţin minte nici cum o cheamă pe mama, eşti prost. Căldura m-a nenorocit! Ai vrut la Manila? Ai vrut în Filipine? Ananas, banane, astea? Asta-i viaţa!", mărturisește Sorin Bontea. 

Reporterii și operatorii au trecut şi ei prin aceeaşi situaţie ca şi concurenţii. În cazul operatorilor căldura era cu atât mai greu de suportat cu cât au cărat o cameră de 10 kilograme. 

"Nu mai pot să mai respir de cald. Nu mai pot, mă arde, îmi clocoteşte pielea pe mine.", declară un reporter. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro