Ana Morodan, la un pas de sinucidere în urma depresiei: ”Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze”

+3 click pentru
galerie

Ana Morodan, la un pas de sinucidere în urma depresiei: ”Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze” © arhiva

Ana Morodan este considerată una dintre cele mai puternice femei din showbiz, însă în ciudata umorului pe care îl prezintă de fiecare data, ”Contesa Digitală” a trecut printr-o perioadă neagră în viața sa. 

Ana Morodan este una dintre cele mai de succes femei de la noi, vedeta muncind din greu pentru tot ceea ce a ajuns să dețină. Urmărită cu mult interes în emisiunea ”Asia Express”, Ana Morodan a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă a traversat o perioadă grea din viață sa

”Contesa Digitală” a povestit în cadrul unei emisiuni TV despre faptul că a fost la un pas de sinucidere, fiind diagnosticată cu anxietate severă și depresie moderată. Femeia de succes a fost chiar pe cale să se interneze la Spitalul 9, nemaiputând să facă față problemelor pe care le avea. 

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva. Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie. Nu moare nimeni dacă nu pot să fac campania asta. Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea…

A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus. Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea” a povestit Ana Morodan, la Pro TV.

Acum, după o lungă perioadă de atunci, Ana Morodan trăiește o viață de lux, iar admiratorii o apreciază pentru stilul său propriu și inconfudabil. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro