Ana Morodan, primele declarații despre partenerul de viață: "Ce vrei, fă, să zic de iubit?" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ana Morodan, primele declarații despre partenerul de viață: "Ce vrei, fă, să zic de iubit?" / VIDEO © Captură video

Ea este o femeie extrem de cunoscută, însă pe omul de lângă ea puțini îl știu! Ana Morodan, căci despre ea este vorba, iubește și este iubită, dar preferă să țină totul doar pentru ea și partenerul de viață. 

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Ana Morodan a dat câteva detalii despre bărbatul din viața ei, cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproximativ șapte ani. Lui nu îi place să apară în lumina reflectoarelor, fapt ce o bucură pe vedetă, căci așa se simte cel mai bine. Cunoscuta Ana Morodan povestește că are foarte multe lucruri de învățat de la el. 

"Ce vrei, fă, să zic de iubit? Oamenii din jurul meu îl cunosc. Când am plecat în Asia mi-a zis o chestie foarte drăguță: m-a emoționat: cei curajoși merg înainte întotdeauna spre moarte, dar câteodată spre victorie. Mi-a mai zis: eu tot aci îs! (...) Eu sunt cu piticii aliați, nu mă ia flama faimei. A fost la prima petrecere. De atunci mă întreabă dacă am nevoie să vină. Face managementul schimbării, se duce în corporații foarte mari, verifică pierderile și le remediază. Nu are nicio treabă cu lumea noastră. Mă bucur, pentru că învăț foarte multe lucruri de la el", a spus Ana Morodan.

De remarcat este faptul că Ana Morodan a stat tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că e tare fericită lângă bărbatul încă necunoscut de fanii ei. 

Cât despre succes, Ana Morodan a dezvăluit recent câteva trucuri pentru tinerii care-și doresc o carieră. Pentru fosta concurentă la Asia Express succesul înseamnă banii din cont, lipsa grijirilor și siguranța faptului că oricând poate pelca într-o vacanță sau poate să își cumpere ceva ce își dorește.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro