E pe bune, fă! Ana Morodan, totul despre reușita din online: „Pentru mine succesul nu înseamnă numărul de like-uri” VIDEO

+3 click pentru
galerie

E pe bune, fă! Ana Morodan, totul despre reușita din online: „Pentru mine succesul nu înseamnă numărul de like-uri” VIDEO © Instagram.com

Ana Morodan, una dintre cele mai sexy și nonconformiste prezențe din showbizul românesc nu s-a ferit niciodată să dea cărțile pe față și să le arate oamenilor exact ceea ce este ea: o femeie puternică, frumoasă, cu multe calități și gata oricând să treacă și prin foc, pentru a fi fericită. 

Pentru că este întrebată de foarte mulți oameni din online care este cheia succesului, Ana Morodan a dat câteva explicații simple, scurte și la obiect. Pentru „Răi Da Buni”, „Contesa Digitală” a dezvăluit că pentru ea, succesul înseamnă un cont bancar care să-i permită să plece oricând într-o vacanță. De asemenea, Ana Morodan a povestit că fericirea îmbracă două forme: una negativă și alta pozitivă și depinde doar de noi ce parte a paharului privim. 

„Pe lângă că ne ducem și ne distrăm și facem multe poze, muncim cam 18 ore din 24. Pentru mine succesul nu înseamnă numărul de like-uri. Pentru mine succesul înseamnă să mă uit într-un cont într-o bancă și să știu că dacă vreau să plec acum într-o vacanță, pot. Pentru mine a contat să fiu naturală, dar în online-ul de astăzi nu contează să fii natural. Unii pot să și joace și să aibă succes” a declarat Ana Morodan, pentru „Răi Da Buni”.

Cum vede Ana Morodan viața

Pe de altă parte, Ana Morodan a mărturisit că pentru ea, viața este o continuă distracție și acesta este scopul ei. 
„Ca orice om, am și eu momente de tristețe. Eu am ales ca viața asta să fie o distracție pentru mine” a spus „Contesa Digitală”.

Ana Morodan, emblemă în sezonul 2 „Asia Express”

Când ne gândim la sezonul 2 al celui mai dur reality show din România, „Asia Express”, cu siguranță ne vin în minte momentele cu Ana Morodan. Extrem de transparentă, cu o personalitate puternică și merue gata să-și spună punctul de vedere în orice situație, „Contesa Digitală” a câștigat simpatia a mii de oameni care au urmărit-o și au apreciat-o pentru faptul că este o femeie extrem de naturală și asumată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro