Cum îi merge lui Alex Bodi de când nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu? Milionarul a spus tot. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cum îi merge lui Alex Bodi de când nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu? Milionarul a spus tot © arhivă

De când Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu mai formează un cuplu, milionarul îşi trăieşte viaţa din plin! Dacă o vrea înapoi sau nu pe blondină, doar el ştie. Dar cert este că, nu spune "Nu" distracţiei! Reporterii Antena Stars l-au "luat la întrebări" în club!

Cum îi merge după despărţirea de Bianca Drăguşanu? Ei bine, viaţa merge înainte, spune el. Milionarul merge în vacanţe, se ocupă de serviciu şi, cel mai important, încearcă să găsească ceva pozitiv în orice. 

"Viaţa mea merge înainte, ca a oricărui om. Am revenit în ţară pentru câteva zile, m-am întâlnit cu prietenii mei. Mulţumesc lui Dumnezeu, totul merge ok, merg în vacanţe da, dar îmbin şi utilul cu plăcutul, de multe ori plec în interes de serviciu şi le combin şi cu plăcerea. Încerc ca în fiecare lucru negativ să găsesc ceva pozitiv, că altfel nu am putea suporta tot.", a declarat Alex Bodi pentru Star Matinal. 

Ce îşi doreşte să facă mai departe? Să se autodepăşească mereu, de la lună la lună! Şi nu doar atunci când vinde vorba despre viaţa profesională Alex Bodi are un ideal după care se ghidează, ci şi în ceea ce priveşte viitoarea relaţie. Îşi va reface Alex Bodi viaţa?

"Eu bănuiesc că da, toţi ne refacem viaţa dacă ne dorim cu adevărat.  Eu orice fac îmi doresc cu adevărat, decât să fac ceva ce nu-mi doresc, mai bine nu fac.", a mai spus Alex Bodi. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro