A mințit Alex Bodi despre despărțirea de Bianca? Apropiații cuplului vorbesc

A mințit Alex Bodi despre despărțirea de Bianca? Apropiații cuplului vorbesc © Instagram

Despărțiți sau împreună, cine să îi mai înțeleagă? Unul dintre cele mai invidiate și îndrăgite cupluri din showbiz dă semne că și-a spus din nou adio!

Este vorba despre nimeni-alții decât Bianca Drăgușanu și Alex Bodi care par că au ajuns, din nou, într-un impas în căsnicia lor. Recent au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi divorțat, la doar o lună de când au spus "DA" în fața ofițerului de stare civilă. Ei bine, Alex Bodi a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars că nici nu se pune vorba de divorț.

"Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (...) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (...) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Star Matinal. 

Bianca a plecat mai devreme din luna de miere?

Ei bine, acum apropiații cuplului vorbesc despre faptul că Bianca Drăgușanu ar fi plecat singură din luna de miere și, mai mult decât atât, ar fi fost văzută la Spitalul Floreasca, alături de o prietenă. Pentru moment, nu se știu exact motivele, însă cu siguranță focoasa blondină va oferi explicații, în curând. 


facebook whatsapp twitter pinterest