Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, în doliu! „Viața este foarte crudă uneori”. FOTO

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, în doliu! „Viața este foarte crudă uneori”. FOTO © Instagram

Alex Bodi trece prin clipe extrem de dureroase! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este în doliu, după ce o persoană apropiată a acestuia s-a stins din viață. Mesajul postat pe rețelele de socializare este cutremurător.

Alex Bodi a ajuns în acest weekend la Madrid, acolo unde, îmbrăcat în negru, s-a și fotografiat atât singur, cât și alături de Alexandra. Din păcate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu s-a bucurat de vreo vacanță, ci a fost la mormântul unui apropiat, care a trecut în neființă. 

Admiratorii săi l-au întrebat imediat ce s-a întâmplat, dar Alex Bodi nu a avut puterea să răspundă și la comentariile internauților. Însă, a scris un mesaj. De fapt, a scris o lecție de viață. 

”Viața este foarte crudă uneori, ne ia de lângă noi persoanele iubite și care noi considerăm că nu ar trebui sa părăsească lumea asta. In toată “călătoria” asta numită VIAȚĂ, alergam după lucruri materiale, după bani, neglijăm sănătatea și dăm ocazie stresului să ne răpună, iar când în sfârșit le obținem, poate fi deja prea târziu pentru noi. Trebuie să ne bucurăm de viață, să prețuim lucrurile sufletești, să nu lăsam răul și lăcomia să pună stăpânire pe gândirea noastră și să nu uităm că nu e nimic mai de preț pe lume decât sănătatea și cele mai sincere sentimente în viața ți le va oferi la bine și la greu, FAMILIA!”, a scris Alex Bodi, pe contul personal de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro