Alex Bodi, mesaj de dragoste pentru Bianca Drăgușanu: „Doi oameni puternici vor fi mereu mai puternici împreună!”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, mesaj de dragoste pentru Bianca Drăgușanu: „Doi oameni puternici vor fi mereu mai puternici împreună!” © Instagram

Se pare că de fiecare dată când se despart, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se întorc și mai puternici și mai îndrăgostiți! Cei doi nu se mai pot abține de la fotografii senzuale, în care își arată fericirea, sau de la mesaje siropoase, în public.

Un astfel de mesaj i-a transmis azi Alex Bodi, Biancăi Drăgușanu, unul din care reiese de ce cei doi sunt atât de compatibili... și de ce reușesc să se întoarcă mereu unul la altul.

„Indiferent cât de puternic ești, nu poți controla forțele naturii, inteligența unei persoane și destinul lui în lume! Doi oameni puternici voi fi mereu mai puternici împreună!”, a transmis Alex Bodi, alături de o poză în care se află lângă Bianca Drăgușanu, exact ca un cuplu plin de putere.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai bifat o destinație de lux

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat de curând în Singapore, iar Bianca Drăgușanu și-a ținut fanii virtuali la curent cu tot ce a făcut în aceste zile. Blondina s-a fotografiat alături de iubitul ei, Alex Bodi, la balconul unei clădiri foarte înalte, și a avut și un mesaj emoționant. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată 🙏🏻♥️" 

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro