Alex Bodi, mesaj dur la început de an! "Nu aștepți să crezi că ți se cuvine totul"

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, mesaj dur la început de an! Nu aștepți să crezi că ți se cuvine totul © Instagram

Alex Bodi a început anul în forță! Soțul Biancăi Drăgușanu a ținut să transmită un mesaj puternic în mediul online, care cu siguranță i-a pus pe mulți admiratori pe gânduri.

Alex Bodi obișnuiește să își transmită des gândurile în fața fanilor și să ofere lecții de viață valoroase despre onoare și despre cum a ajuns să își păstreze integritatea. Aflat în Alpii Francezi, în stațiunea Courchevel, Alex Bodi a scris un mesaj tranșant pe Facebook, la care mulți fani au reacționat. 

"În viață trebuie să lupți pentru ceea ce vrei și ce îți dorești, nu doar să aștepți și să crezi că ți se cuvine totul!!✌️", a scris Alex Bodi, pe Facebook.

Nu se știe de ce Alex Bodi a recurs la acest gest sau dacă s-a întâmplat ceva care să îl facă să transmită acest mesaj unei persoane, însă cert este că oamenii i-au dat dreptate în cele spuse. Cu toate acestea, Alex Bodi nu a vrut să ofere prea multe detalii și a lăsat totul învăluit în mister.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, Revelion de lux peste hotare

Alex Bodi și-a dorit ca Bianca Drăgușanu să își răsfețe frumoasa soție și în noaptea dintre ani, astfel că cei doi au plecat în vacanță într-una dintre cele mai exclusiviste stațiuni din Alpii Francezi. Petrecerea la care au participat a fost una grandioasă, cu bucate alese și băuturi fine, dar și cu tematică, blondina alegând să poarte o mască ce i-a venit de minune. Bianca Drăgușanu a postat multe fotografii din vacanță și s-a mândrit cu relația sudată pe care o are alături de afacerist. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro