Alex Bodi, primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu: „Încercăm să reconciliem ceva”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu: „Încercăm să reconciliem ceva” © arhiva

Bianca Drăgușanu a decis că pe data de 3 decembrie să divorțeze de cel care i-a fost soț, pentru doar câteva luni, Alex Bodi. Vedeta vrea să pună punct relației, însă bărbatul încearcă să repare totul. Acesta a făcut primele declarații referitoare la gesturile pe care le face pentru a repara căsnica cu soția sa.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu este cu suișuri și coborâșuri. S-au certat, s-au impăcat, dar ulterior s-au căsătorit și lucrurile păreau bune între ei, însă Bianca Drăgușanu a făcut un anunț șoc în urmă cu puțin timp. Cei doi vor divorța. 

Alex Bodi parcă încearcă cumva să repare lucrurile și pentru a nu ajunge la semnarea actelor de divorț face gesturi impresionante pentru actuala lui soție. Recent a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu Bianca în descrierea căruia a scris ”Unică”, iar Bianca a fost surprinsă cu un buchet de trandafiri roșii ca focul, din ce s-a putut observa pe contul ei. 

Primele declarații ale lui Alex Bodi despre împăcare

Alex Bodi a dezvăluit,în exclusivitate, pentru Antena Stars detalii despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. ”Am urcat eu poza, pentru că noi în timp nu am vorbit deloc, nu am mai ținut legatura, iar ieri am reluat, din nou, discuțiile și este posibil să vedem dacă reluam, dacă putem reconcilia ceva[...] Nu cred că avem vreo șansă, este vorba despre ce oferă fiecare, de aceea nu vreau să vorbesc în numele ei, nu vreau nici să iau decizii pripite. Recunosc că ieri am vorbit la telefon, am sunat-o, și încercam să vedem dacă ne putem apropia unul de celalalt, dar în momentul de față nu suntem împacați”, a spus Bodi.

Întrebat de ce a hotărât să reia legătura cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a menționat că cineva i-a transmis că focoasa blondă vrea să fie căutată, iar el a făcut primul pas.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro