Povestea incredibilă a lui Alex Faur, bărbatul pentru care Delia face un apel disperat! A fost în Peru la un vraci pentru a-și schimba viața!

+3 click pentru
galerie

Povestea incredibilă a lui Alex Faur, bărbatul pentru care Delia face un apel disperat! A fost în Peru la un vraci pentru a-și schimba viața! © Instagram

Alex Faur are o viață ce poate fi ușor subiectul unui film. Acum băiatul de oraș are probleme de sănătate, iar Delia a făcut un anunț disperat pe rețelele sociale, pentru ca oamenii să doneze sânge.

Alex Faur este prieten bun cu multe vedete de la noi și se învârte în cercuri înalte. Băiatul de oraș face parte de gașca de bogătași ai României și își trăiește viața la cel mai înalt nivel. Alex Faur a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu mulți ani, când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci și după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.

Alex Faur suferă de o boală gravă, despre care a aflat în urmă cu o săptămână. Delia se numără printre primele vedete care au făcut un apel pe rețelele sociale pentru ca oamenii să doneze sânge. Toți cei binevoitori sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, stradastrada Doctor Constantin Caracaș nr. 2. Se acceptă orice grupă de sânge.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro