Fiul Corneliei Catanga, strigăt disperat: "Doamne, te rog ceva!"

+3 click pentru
galerie

Fiul Corneliei Catanga, strigăt disperat: "Doamne, te rog ceva!" © Facebook

Au trecut câteva zile de când Cornelia Catanga a fost externată din spital, după o săptămână petrecută acolo din cauza unui stop cardio-respirator. Acum, fiul ei, Alex, a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, un strigăt către Dumnezeu. 

Alex Pădureanu a scris pe pagina sa un mesaj, miercuri dimineaţă. După mai bine de o săptămână în care a stat în tensiune din cauza stării de sănătate a mamei sale, tânărul a ajuns la o concluzie şi ştie exact ce le trebuie oamenilor. 

"Doamne, te rog ceva!!! Dă-ne la toţi pace, linişte sufletească şi sănătate, că de asta avem nevoie toţi! Amin! Bună dimineaţa!!!", a scris Alex Pădureanu. 

Totodată, după ce s-a externat din spital, şi Cornelia Catanga şi-a exprimat nemulţumirea faţă de oamenii pe care ea i-a ajutat, dar au uitat-o.

"Mă simt mult mai bine. Eh, doctorii nu au fost rezervaţi în a spune ce este, m-aţi înţeles?! Pentru că nu este o boală incurabilă asta. Alţii au câte cinci, şase stenturi. Cum vă pare şi dumneavoastră şi la multă lume, învăţaţi cu mine grăsuţă, plinuţă, voioasă tot timpul, prezentă la absolut orice. Acum a fost un pic mai aşa... Şi m-am supărat aşa şi în sufletul meu, pentru că eu am ajutat mulţi colegi de-ai mei, dar acum a fost o chestie la cine nu m-am aşteptat, ăia au fost pe primul plan", a spus Cornelia Catanga pentru Antena Stars. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro