Cornelia Catanga, supărată pe cei pe care ea i-a ajutat: "La cine nu m-am aşteptat" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga, supărată pe cei pe care ea i-a ajutat: "La cine nu m-am aşteptat" / VIDEO © Facebook

Cornelia Catanga a oferit declaraţii despre starea ei de acum, după ce a fost externată. După ce a fost la un pas de moarte, artista este dezamăgită de oamenii pe care i-a ajutat şi în care îşi pusese acum o speranţă. 

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Cornelia Catanga susţine că se simte mult mai bine, însă a trăit o supărare în momentul în care a văzut că oamenii pe care i-a ajutat nu îi sunt alături. 

"Mă simt mult mai bine. Eh, doctorii nu au fost rezervaţi în a spune ce este, m-aţi înţeles?! Pentru că nu este o boală incurabilă asta. Alţii au câte cinci, şase stenturi. Cum vă pare şi dumneavoastră şi la multă lume, învăţaţi cu mine grăsuţă, plinuţă, voioasă tot timpul, prezentă la absolut orice. Acum a fost un pic mai aşa... Şi m-am supărat aşa şi în sufletul meu, pentru că eu am ajutat mulţi colegi de-ai mei, dar acum a fost o chestie la cine nu m-am aşteptat, ăia au fost pe primul plan", a spus Cornelia Catanga pentru Antena Stars. 

De asemenea, Cornelia Catanga are "grave insomnii", după cum chiar ea spune. S-a speriat în spital în momentul în care a văzut toată aparatura medicală din jurul ei, iar gândindu-se că acum pierde contracte şi bani implicit, cunoscuta artistă are şi mai multe griji, pentru felul în care se va descurca. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro