Alex Piţurcă, declaraţie de dragoste pentru Cristina Ich, de ziua ei de naştere. Gestul pe care l-a făcut pentru mama copilului său

+3 click pentru
galerie

Alex Piţurcă, declaraţie de dragoste pentru Cristina Ich, de ziua ei de naştere. Gestul pe care l-a făcut pentru mama copilului său © Instagram

Cristina Ich a împlinit 33 de ani, iar noua vârstă o prinde mai împlinită ca niciodată. Vedeta şi-a întemeiat o familie, este fericită, iar viaţa sa s-a schimbat radical, după ce în urmă cu o lună a devenit mămică.

Viaţa Cristinei Ich s-a schimbat radical, comparativ cu anul trecut. Dacă şi atunci era fericită şi plină de viaţă, ei bine, acum totul îi merge şi mai bine. Chiar dacă mai trece şi prin anumite perioade ceva mai grele, aşa cum este în viaţă, per total, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Îl are alături pe bărbatul pe care îl iubeşte, îi are pe părinţi alături de ea, iar în urmă cu o lună a simţit cel mai profund sentiment posibil: a devenit mămică pentru prima dată.

În ziua în care Cristina Ich a împlinit 33 de ani, partenerul său, Alex Piţurcă, a ţinut să-i facă o declaraţie de dragoste publică, pe reţelele sociale. Acesta a postat o fotografie cu mama copilului său, alături de un mesaj scurt, dar intens: "Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulţi ani! Te iubesc", este mesajul transmis de Alex Piţurcă pentru Cristina Ich, în ziua în care a împlinit 33 de ani.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit în weekend, dar s-au împăcat după cinci minute

Fie că vor sau nu, Cristina Ich şi Alex Piţurcă formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă. Astfel, presa nu a putut trece cu vederea faptul că vedeta a transmis un mesaj dur, sâmbătă dimineaţă, pe reţelele sociale, acolo unde anunţa despărţirea de Alex Pişurcă. La puţin timp după, tot Cristina Ich era cea care anunţa împăcarea cu tatăl copilului ei.

"Ne-am împăcat. A fost o despărţire de cinci minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Eu mă despart de cinci ori pe zi. Eu m-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa este la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc", a scris Cristina Ich pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro