Cristina Ich l-a făcut cel mai fericit bărbat! Alex Piţurcă a petrecut până dimineaţa în club, după ce a devenit tată de băiat / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cristina Ich l-a făcut cel mai fericit bărbat! Alex Piţurcă a petrecut până dimineaţa în club, după ce a devenit tată de băiat / VIDEO © Instagram

Alex Piţurcă este în culmea fericirii după ce a devenit tătic de băiat, astfel că a decis că acest moment trebuie sărbătorit cum nu se poate mai bine. Alături de prieteni, iubitul Cristinei Ich a dat o petrecere de pomină în cinstea femeii care l-a făcut să simtă iubirea adevărată.

Să înceapă distracţia! Alex Piţurcă este în culmea fericirii, căci iubita lui l-a făcut tată pentru prima dată.Şi cum poate să sărbătoarească cel mai emoţionant moment, dacă nu printr-o petrecere de zile mari alături de prietenii apropiaţi, potrivit Star Matinal de la Antena Stars.

Shot-urile să curgă, pentru că Noah Alexandru s-a născut! Marele eveniment a început acasă. Pe lângă băutura scumpă, invitaţii s-au delectat cu preparate delicioase, iar grătarele au sfârâit mai ceva ca de 1 mai. Dar să nu credeţi că totul se termină aici! Când s-a lăsat seara, partea a doua a început într-un club de fiţe din Capitală, unde toată lumea s-a distrat până în zorii zilei!

Cu siguranţă Cristina Ich este mândră de tatăl copilului! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Chiar dacă la început s-au ascuns de ochii curioşilor, iar relaţia lor a fost una cu suişuri şi coborâşuri, în cele din urmă și-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt! 

Cristina Ich, despre numele băieţelului

Cristina Ich se poate declara o femeie fericită, pentru că are alături un bărbat care o iubeşte şi care a făcut-o să simtă cel mai intens sentiment din lume, acela de a fi mamă. Cristina Ich a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care a primit un nume deosebit.

"Ne-am gândit la nume, nu puteam să fiu mamă de fată. Mi-a zis și mama că voi avea băiat, eu i-am zis că voi avea fată. Dar uite că mama a avut dreptate, ca întotdeauna. Numele va fi Noah Alexandru", a declarat Cristina Ich, conform Elle.ro, înainte de a naşte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro