Cristina Ich a născut! Cum se va numi băieţelul ei şi al lui Alex Piţurcă

+3 click pentru
galerie

Cristina Ich a născut! Cum se va numi băieţelul ei şi al lui Alex Piţurcă © Instagram

Veste mare în lumea mondenă! Christina Ich a devenit mămică! Ea şi Alex Piţurcă sunt în culmea fericirii, după ce vloggeriţa a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Aşteptarea a luat sfârşit, Christina Ich a devenit mămică! Vedeta a adus pe lume un băiețel care va purta numele Noah Alexandru. Fericitul eveniment din viața ei, dar și al lui Alex Pițurcă, tatăl micuțului, a avut loc la un spital din Capitală, potrivit Antena Stars.

Conform informaţiilor apărute în presă, totul a decurs normal, fără probleme! Deşi mămica Ich declara în urmă cu puţin timp că îi este tare frică de acel moment, iată că a scăpat de emoţii căci bebeluşul ei a primit nota zece la naştere! Proaspeţii părinţi abia aşteaptă să îl ducă pe micuţul Noah Alexandru acasă, mai ales că tocmai ce s-au mutat într-un apartament de lux, pe care Christina Ich l-a decorat singură-singurică! Cu mult bun gust şi rafinament, bineînţeles!

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Chiar dacă la început s-au ascuns de ochii curioşilor, iar relaţia lor a fost una cu suişuri şi coborâşuri, despărțiri şi împăcări, în cele din urmă și-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt! 

Acum aproximativ un an, Christina Ich anunţa că este foarte fericită pentru că are alături un bărbat perfect, pe care îl iubeşte. Deşi a preferat să ţină ascunsă identitatea celui care i-a furat inimioara, ştiţi că nouă nu ne scapă nimic şi încă de pe atunci vă dezvăluiam că este vorba despre Alex Piţurcă! La scurt timp, frumoasa vedetă a confirmat că despre el este vorba şi...că este iubirea vieţii sale! 

Uşor, uşor au început să se afişeze împreună şi au fost surprinşi deseori de paparazii Spynews.ro la evenimente mondene, sau pe la cafenelele de fiţe din centrul Bucureştiului, în timp ce se mângâiau, se sorbeau din priviri, se sărutau cu foc şi arătau lumii întregi cât de frumoasă e dragostea! Şi iată că...rodul iubirii lor a venit pe lume exact în momentul potrivit!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro