Cum a reacţionat Cristina Ich după ce Deea Maxer a acuzat-o că face reclamă pe internet. Mulţi nu se aşteptau la asta

+3 click pentru
galerie

Cum a reacţionat Cristina Ich după ce Deea Maxer a acuzat-o că face reclamă pe internet. Mulţi nu se aşteptau la asta © Instagram

După ce Deea Maxer a acuzat-o că face reclamă în mediul online, Cristina Ich a reacţionat. Răspunsul dat de iubita lui Alexandru Piţurcă i-a uimit pe internauţi, mai ales că mulţi nu se aşteptau ca aceasta să procedeze în acest fel.

Cristina Ich a răspuns Deei Maxer

Totul a pornit de la faptul că odată cu vestea despre sarcină, Cristina Ich a precizat că nu vrea să se folosească de copilul său şi să facă reclamă pe seama lui. La câteva luni de la acea declaraţie, Cristina Ich şi-a încălcat mărturisirea şi a făcut reclamă unui articol pentru bebeluşi. Gestul său nu a fost trecut cu vederea, iar cea care a sesizat acest detaliu a fost Deea Maxer, care, de altfel, a avut o reacţie destul de dură în mediul online.

"Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia", a scris Deea Maxer pe Instagram

Deea Maxer nu s-a ferit să spună că nu-i place ipocrizia, lansând şi un mesaj destul de dur pe Instagram. Deşi mulţi se aşteptau ca Cristina Ich să reacţioneze într-un fel acid faţă de acuzaţiile aduse de Deea Maxer, ei bine, lucrurile nu au stat deloc aşa. Cristina Ich a ignorat, iniţial, declaraţia Deei Maxer, însă, împinsă mai mult sau mai puţin de la spate de mama ei, Cristina Ich a făcut o mică declaraţie în acest sens. Astfel, în timp ce vorbea cu mama ei, aceasta a amintit de declaraţia Deei Maxer, moment în care Cristina Ich a ţinut să precizeze că nu o interesează acest subiect şi că acest tip de oameni nu fac nimic altceva decât să caute atenţie.

"Las-o, mamă, pe aia, că nici nu o bag în seamă. Sunt oameni care creează subiecte, băgare în seamă se numeşte", a spus Cristina Ich pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro