Însărcinată în 8 luni, Cristina Ich trece prin clipe grele. "Este groaznic"

+3 click pentru
galerie

Însărcinată în 8 luni, Cristina Ich trece prin clipe grele. "Este groaznic" © Instagram

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online. Considerată o inspiraţie pentru multe tinere de pe Instagram, Cristina Ich a reuşit rapid să le ajungă la inimi oamenilor. Astfel, urmăritorii ei vor să ştie tot ce se întâmplă cu frumoasa vedetă.

Cristina Ich, probleme de sănătate în luna a 8-a de sarcină

Cristina Ich este foarte activă în mediul online, însă în acest weekend, vedeta a lipsit de pe Instagram, iar fanii săi s-au speriat. La un moment dat, aceasta i-a anunţat pe urmăritori că atunci când nu o să mai fie activă pe reţelele sociale, înseamnă că a născut. Astfel, urmăritorii au luat-o la întrebări, crezând că a născut. Pentru că a primit prea multe mesaje, Cristina Ich a ţinut să le transmită un mesaj oamenilor din online cu privire la absenţa sa.

Astfel, Cristina Ich are un motiv întemeiat. Vedeta, care este însărcinată în 8 luni, trece prin clipe dificile, din cauza unor probleme de sănătate. Cristina Ich are febră şi migrenă, iar partea cea mai rea este că nu poate lua medicamente. Astfel, după ce îşi revine, vedeta va reveni şi va fi, din nou, alături de oamenii care o urmăresc şi care aşteaptă să primească mereu sfaturi din partea ei.

"Nu am născut, staţi fătă grijă. De două zile am febră, migrenă ( am de două ori pe an şi este groaznic). Sper să-mi revin. Cel mai crunt este că nu pot să iau medicamente. Mulţumesc pentru grija voastră", este mesajul Cristinei Ich pe Instagram.

Cristina Ich mai are puţin şi naşte, ea urmând să aducă pe lume un băieţel. Cristina Ich şi-a ţinut sarcina secretă, ea dezvăluind totul abia în luna a şasea. Vedeta trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi, alături de Alex Piţurcă, aşteaptă cu nerăbdare să-şi strângă copilul la piept.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro