Alex Velea ești un norocos! Ce cadou impresionant a primit artistul din partea Antoniei, de ziua lui de naștere / FOTO

+3 click pentru
galerie

Alex Velea ești un norocos! Ce cadou impresionant a primit artistul din partea Antoniei, de ziua lui de naștere / FOTO © Instagram

Alex Velea are toate motivele să se considere un bărbat norocos. De ziua lui, celebrul artist a primit un cadou special din partea Antoniei, unul pe care a ținut să-l împărtășească bineînțeles și cu admiratorii săi.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. De curând, pentru cei doi artiști, dar și pentru copiii și apropiații lor, a existat un motiv de mare sărbătoare: cântărețul și-a serbat ziua de naștere.

Alex Velea a împlinit pe data de 13 mai 36 de ani. La această frumoasă vârstă, artistul are o viață la care mulți visează, având tot ce și-ar putea dori. Pe plan profesional, cântărețul deține un succes uriaș în muzică, iar pe plan sentimental, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia și în același timp se poate lăuda cu niște copii minunați. 

Cum acest eveniment nu avea cum să treacă neobservat, pe lângă o declarație frumoasă de dragoste din partea iubitei sale, Alex Velea a primit un cadou impresionant din partea Antoniei. Dacă v-am făcut deja curioși, cântărețul a primit în dar un tort, dar nu unul oarecare!

Antonia i-a pregătit iubitului său un tort de senzație. Foarte colorat și ornat cu numerele 3 și 6, artista i-a transmis un mesaj emoționant lui Alex Velea prin acest desert. În partea de jos a tortului este scris cu litere comestibile: „Te ador”. Impresionat de gest, cântărețul l-a arătat imediat admiratorilor de pe Instagram printr-un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro