Alex Velea și Antonia trăiesc pe picior mare. Și-au cumpărat vilă de 500.000 de euro, cu banii din concerte

+3 click pentru
galerie

Alex Velea și Antonia trăiesc pe picior mare. Și-au cumpărat vilă de 500.000 de euro, cu banii din concerte © Instagram

Munca multă se răsplătește! Alex Velea și Antonia au pus ban pe ban și au reușit să își ia căsuța visurilor, pe care și-au dorit-o încă din clipa în care au decis să îș întemeieze o familie.

În urma concertelor, dar și a aparițiilor televizate, Alex Velea și Antonia au reușit să strângă o adevărată avere, astfel că nu e de mirare că și-au cumpărat o vilă în buricul târgului, în valoare de nu mai puțin de jumătate de milion de dolari. Cei doi au locuit împreună cu cei doi fii ai lor într-un apartament din zona de Nord a Capitalei, iar acum și-au schimbat viața radical și s-au transformat din chiriași în proprietari. 

Primul Crăciun în casa nouă

Casa are vedere la lac și un stil arhitectural ce seamănă cu cel al Sălii Polivalente din București, scrie click.ro. Alex Velea și Antonia au petrecut acest Crăciun în noua lor locuință și sunt tare mândri de ceea ce au reușit să realizeze împreună. Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate și invidiate cupluri de la noi. Între cei doi există o chimie fantastică și se pare că nici partidele de amor nu sunt deloc convenționale. 

"Noi facem dragoste pe muzică metalică. Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex)." a declarat Antonia, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro