Alexandra Stan, planuri mari, la 30 de ani: "Încep un capitol nou"

+3 click pentru
galerie

Alexandra Stan, planuri mari la 30 de ani: "Încep un capitol nou" © Instagram

Alexandra Stan a împlinit ieri vârsta de 30 de ani, iar artista a făcut un show pe cinste, chiar acasă la mama ei. Artista s-a reîntors recent în România și are planuri mari.

Alexandra Stan a ajuns acasă la mama sa, împreună cu mai mulți prieteni, iar artista a dansat pe muzica lui Florin Salam chiar în fața porții, în fața tuturor vecinilor. 

"Mama m-a așteptat să merg la ea, la grătar, am venit cu zece oameni. Am dansat hore, am trezit toți vecinii. Ne-am distrat foarte mult. Nu asociez rușine cu manele și Florin Salam, e mândrie, parte din cultura noastră. E unul dintre cei mai tari.", a declarat Alexandra Stan, la Răi Da Buni. 

Alexandra Stan începe un capiton nou în viața ei cu adevărat, mai ales după ce s-a despărțit de iubitul care i-a fost alături în ultimii ani, iar acum s-a mutat, din nou, la București. 

"Americanii sunt oameni mult mai dezvoltați ca economie, industrie, în entertainment, fiecare segment din viața unui artist e dezvoltată. Îi face să nu poate face decât ceea ce fac ei. Nu sunt ca noi, noi suntem buni la toate, simțeam că nu se pot descurca. Ca om am învățat să fiu mult mai pragmatică și mai simplă în gândire. Cu siguranță încep un capitol nou, în primul rând că m-am mutat la București, din nou, am o casă de discuri nouă, sunt anumite perioade pe care le depășești și înveți din tot.", a mai spus Alexandra Stan

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest