Botez de fiţe în lumea bună. Fratele Monicăi Anghel şi-a creştinat fetiţa

+3 click pentru
galerie

Botez de fiţe în lumea bună. Fratele Monicăi Anghel şi-a creştinat fetiţa © Facebook

Bucurie mare în familia Monicăi Anghel. Simpatica vedetă este în al nouălea cer, pentru că fratele său şi-a botezat fetiţa, care a venit pe lume la începutul verii.

Alexandru Anghel este un bărbat fericit şi împlinit

A fost petrecere mare, în acest weekend, în lumea bună. Alexandru Anghel şi-a creştinat mezina, iar evenimentul a fost unul cum nu se poate mai frumos. Alături de Raluca Petrică şi de Alexandru Anghel au fost toţi cei dragi, care au ţinut să le fie aproape părinţilor în aceste clipe de mare bucurie.

Frumoasa veste a creştinării micuţei a fost dată pe reţelele sociale chiar de către mama ei, Raluca Petrică, care a postat şi mai multe imagini din timpul botezului, dar şi de la petrecere.

Fetiţa lui Alexandru Anghel poartă un nume deosebit

Micuţa a venit pe lume pe 17 iunie, chiar în zi de Rusalii, şi a primit un nume extrem de frumos. Astfel, fetiţa are trei nume, însă cel mai important dintre ele este Monica, nume pe care îl poartă şi mătuşa ei celebră. Să fie acesta un semn? Cine ştie. Poate fetiţa îi va călca pe urme mătuşii şi va ajunge una dintre cele mai iubite artiste din showbiz.

"Hrisa Monica Valentina, a treia noastră minune! Mii de mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi la un eveniment atât de important din viața noastră!", a scris Raluca Petrică pe Facebook.

Raluca Petrică şi Alex Anghel formează un cuplu de mulţi ani, iar cei doi mai au împreună o fetiţă de 4 ani, Maria. Raluca Petrică mai are o fetiţă din relaţia cu fostul fotbalist, Gabi Balint. 

Pe Monica şi Alexandru Anghel îi puteţi vedea în fiecare sâmbătă seara, la emisiunea "Te cunosc de undeva", alături de mulţi alţi artişti de renume, la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro