Alexandru Arşinel, apel la români, în pandemie de coronavirus: „Haideți să trăim!”. Ce îi îndeamnă actorul pe oameni

Alexandru Arşinel, apel la români, în pandemie de coronavirus: „Haideți să trăim!”. Ce îi îndeamnă actorul pe oameni © Arhivă

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, fiind apreciat pentru talentul său incontestabil în lumea artistică. Iată ce mesaj are pentru români, în plină pandemie de COVID-19.

Coronavirusul provoacă panică și isterie în toată lumea. Virusul ucigaș din China nu ține cont de nimeni și de nimic, continuând să facă din ce în ce mai multe victime și să ia vieți. Alexandru Arșinel vine cu un sfat important pentru români, făcând apel la aceștia.

Alexandru Arșinel a declarat că, având în vedere că trecem cu toții printr-o perioadă grea, oamenii trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate. Actorul s-a adresat public românilor care nu stau în case și continuă să iasă pe străzi, cu riscul de a se îmbolnăvi.

Potrivit spuselor sale, pentru a trece peste această problemă la nivel mondial, oamenii trebuie să stea în case pentru câteva săptămâni.

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”, a spus Alexandru Arşinel, potrivit bzi.ro.

Întrebat despre care este starea lui de sănătate, din fericire, actorul a susținut că se simte bine și așteaptă ca pandemia de coronavirus să ia sfârșit.

„Sunt bine, sunt bine. Aștept să văd cât o să ne mai fie”, a mai spus celebrul actor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro