VIDEO / Alexandru Arşinel, îndurerat de situaţia soţiei! "Are de 10 ori mai mult optimism decât am eu"

VIDEO / Alexandru Arşinel, îndurerat de situaţia soţiei! "Are de 10 ori mai mult optimism decât am eu" © captură video

Alexandru Arşinel este fără îndoială unul dintre cei mai mari actori ai României. Viaţa nu a fost mereu uşoară şi i-a pus mai multe piedici, pe care a fost nevoit să le treacă, indiferent de consecinţe. Invitat în platoul emisiunii "Răi da' buni", actorul a vorbit despre viaţa de bunic, dar şi despre ceea ce îl macină cel mai mult în moment de faţă! 

Alexandru Arşinel a fost invitat în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi ca niciodată, şi-a pus sufletul pe tavă în faţa telespectatorilor. Actorul şi-a amintit cu drag de perioada copilăriei, dar mai ales de mama, care a fost şi va rămâne un model pentru întreaga viaţă.

"Ziua în care m-a luat mama în braţe a fost cel mai frumos moment, pentru că zilele, momentele, cele mai fericite din viaţa mea sunt legate de mama. În timpul refugiului, când ne lua în braţe şi fugea cu noi să ne ascundă, când veneau şi ne bombardau în localitatea în care am făcut refugiul, ne lua cu o uşurinţă şi ne băga în malul Mureşului, ca să nu ne vedem", a declarat Alexandru Arşinel. 

Cu toate că a înaintat în vârstă, artistul reuşeşte să ţină pasul cu nepoţii lui, umplându-i sufletul de bucurie. Micuţii îi vizitează des pe bunici şi petrec timp preţios împreună, în mod special, cu soţia actorului, pe care o iubesc nespus de mult. 

"Eram mici, tineri, copii. Viaţa ne ducea înainte, vrând nevrând, ne ducea înainte. Nepoţii se raportează la alte lucruri. Sunt nişte copii minunaţi şi au grijă din când în când să treacă pe la mine, pe la noi, să o vadă în mod special pe soţia mea. Rareş stă cu ochii pe mine să vadă dacă duc mâna la buzunar.", a spus el. 

"Nu mă raportez la numărul de ani"

Vârsta reprezintă doar o cifră pentru marele actor, care nu a pus niciodată preţ pe acest aspect. Este de părere că în viaţă trebuie să-şi fixezi nişte obiective şi să reuşeşti să le duci la sfârşit cu capul sus. 

Alexandru Arşinel este vizibil afectat de presa din România, care scrie lucruri complet false la adresa lui. Artistul consideră că unele televiziuni nu ar trebui să facă rating pe defăimarea personalităţilor de la noi din ţară. 

"Nu mă raportez la numărul de ani, ci la ceea ce am de făcut mâine sau poimâine, mă raportez la modul cum reacţionează sala, la mesajele pe care le primesc, nu cele care doresc să facă puţin rating. Nu ştiu ce pâine mănâncă oamenii care vorbesc, dacă nu mănâncă altceva, sunt ridicoli. Vorbesc serios. Televiziunile nu ar trebui să-şi facă un act de laudă vis-a-vis de faptul că-şi pot aduce într-o seară câţiva spectatori în plus, defăimând personalităţi din România.", a completat marele actor. 

"Soţia mea nu merită ce i s-a întâmplat"

Viaţa nu a fost mereu uşoară cu marele artist, fiind nevoit să treacă adesea prin probleme. După pierderea cele mai bune prietene de o viaţă, Stela Popescu, destinul i-a aruncat din nou în cârcă o situaţie de nedescris. Starea de sănătate a soţiei este stabilă acum, cu toate că este imobilizată la pat.

Cei doi se iubesc de mai bine de un deceniu şi s-au sprijinit întotdeauna reciproc. Artistul susţine că soţia este cea care îi dă putere şi încredere, fiind de zece ori mai optimistă decât el. 

"Mă macină situaţia de acasă. Soţia mea nu merită ce i s-a întâmplat. Mă gândesc că, uneori suntem salvaţi de diferite situaţii cu ajutorul unor oameni mari, care sunt medicii din România.La ea s-a întâmplat un lucru..i-a rupt un contact care nu poate fi refăcut, dar are de 10 ori mai mult optimism decât am eu. De cele mai multe ori ea îmi ridică moralul. Are o memorie extraordinară şi şi-o foloseşte cu exactitate, fără devieri, fără nimic.", a continuat Alexandru Arşinel, în platoul emisiunii "Răi da' buni".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro