Cum a ajuns Mirela Vaida celebră! Două vedete au crezut în ea şi au ajutat-o. "Nu aveam nimic!"

+3 click pentru
galerie

Cum a ajuns Mirela Vaida celebră! Două vedete au crezut în ea şi au ajutat-o. "Nu aveam nimic!" © spynews.ro

Astăzi, Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite prezenţe de pe micile ecrane! Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" are şi o frumoasă carieră în muzică! Însă, în anul 2005, viaţa ei era complet diferită. Două vedete au crezut în Mirela Vaida şi au ajutat-o să se lanseze. Pe bună dreptate, aveau şi de ce să creadă în ea!

Toată lumea o ştie, dar nu multe persoane ştiu şi cum a ajuns Mirela Vaida cine este astăzi! Frumoasa prezentatoare de la "Acces Direct" a dezvăluit în trecut totul despre drumul ei, atât spre scenă, cât şi spre platourile de filmare.

Mirela Vaida este conştientă de faptul că "sunt oameni pe care îi întâlnești în viață exact când nu te aștepți! Oameni - “intersecții”, care îți schimbă calea, cursul, viitorul", după cum chiar ea afirma.

Cei care au reuşit să-i schimbe viitorul Mirelei Vaida doar oferindu-i o oportunitate sunt Alexandru Arşinel şi Adriana Bahmuţeanu. Totul a început în 2005, când Mirela Vaida s-a prezentat la concursul de angajare de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Alexandru Arşinel a ajutat-o să urce pe scenă

Alexandru Arşinel a angajat-o pe Mirela Vaida după ce a cântat “New York, New York” și  “Trandafir de la Moldova”. A fost impresionat de talentul ei! Apoi, Mirela Vaida a dat Dreptul pe muzică şi avocatura pe... artă!

"Nu aveam nici notorietate, nici emisiuni TV, nici “nume”.. Nu aveam nimic! Arșinel a crezut în mine, m-a susținut, m-a încurajat și m-a înțeles, când am avut cea mai mare nevoie! Dacă astăzi sunt, cât de cât “cineva”, lui îi datorez în mare parte!", declara Mirela Vaida în trecut.

Adriana Bahmuţeanu, legătura Mirelei Vaida cu TV-ul

Cea care a ajutat-o pe Mirela Vaida să ajungă pe micile ecrane este nimeni alta decât Adriana Bahmuţeanu. În anul trei de studii a dat casting la o televiziune şi aşa, a ajuns să fie reporter matinal. De acolo până la cârma emisiunilor de succes a fost doar un pas! Acum, Mirela Vaida este prezentatoarea "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro