Alexandru Arşinel, gest surprinzător la parastasul Stelei Popescu. Toată lumea s-a uitat uimită la el / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arşinel, gest surprinzător la parastasul Stelei Popescu. Toată lumea s-a uitat uimită la el / VIDEO © Arhivă

Sâmbătă s-au împlinit doi ani de când Stela Popescu, marea actriţă a teatrului românesc, a murit. Fostul soţ şi soţia lui i-au făcut acesteia un parastas, la care au luat parte câţiva prieteni.

Mai întâi a avut loc o slujbă la Biserica Icoanei din Bucureşti, iar mai apoi, Dan Puican, soţia sa şi cei care au venit să se roage pentru sufletul Stelei Popescu au mers la cimitir, acolo unde au aprins lumânări şi au dus flori. 

Gestul uimitor făcut de Alexandru Arşinel, înainte de parastas

Printre cei care au mers la parastasul făcut la doi ani de la moartea Stelei Popescu se numără şi bunul său prieten şi coleg, Alexandru Arşinel. Acesta a făcut, însă, un gest care a uimit pe toată lumea, chiar înainte de începerea slujbei de la biserică. Astfel, paparazzii Spynews l-au surprins pe marele actor în timp ce a plecat din bisercă şi s-a retras în maşină pe toată perioada slujbei.

Nu ştim motivul pentru care Alexandru Arşinel a făcut asta, mai ales că după ce s-a terminat slujba de la bsierică el a ales să plece şi nu a mai ajuns şi la mormântul fostei sale colege.

Nu se ştie momentan motivul, dar tindem să credem că vârsta îşi spune cuvântul, la fel şi problemele de sănătate cu care s-a confruntat actorul în trecut, astfel că este posibil ca acestea să fie cauzele care să-l fi determinat pe Alexandru Arşinel să nu ia parte la slujba pentru Stela Popescu.

Dan Puican şi soţia au organizat parastas la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Sâmbătă, s-au împlinit doi ani de când Stela Popescu a încetat din viaţă. Regretata actriţă locuia singură, astfel că aceasta a fost găsită la 12 ore după ce a suferit un accident vascular cerebral. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum de toţi cei care au iubit-o şi care nu au uitat-o nici astăzi, la doi ani de când a tras cortina şi a plecat într-o lume ma bună.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro