Stela Popescu, uitată de fiică? Doina Maximilian, marea absentă de la parastasul de doi ani al regretatei actriţe / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Stela Popescu, uitată de fiică? Doina Maximilian, marea absentă de la parastasul de doi ani al regretatei actriţe / VIDEO © Hepta

Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea Stelei Popescu. Regretata actriţă a murit în 2017, ea fiind găsită în propria casă, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Au trecut doi ani de la trecerea sa în nefiinţă, iar durerea este la fel de mare.

Astăzi, în ziua în care se împlinesc doi ani de la moartea sa, familia i-a făcut cele creştineşti. Dar mai bine zis nu familia, ci prietenii săi, asta pentru că cel care s-a ocupat de organizare a fost Dan Puican. Deşi toată lumea se aştepta ca cea care îi va face cele de cuviinţă la doi ani de la moarte va fi fiica sa adoptivă, ei bine, lucrurile nu au stat aşa.

Cel care s-a ocupat de tot a fost Dan Puican alături de soţia sa. Paparazzii Spynews i-au surprins pe aceştia la cimitir, alături de un grup mic de prieteni. Impresionant este faptul că, aşa cum puteţi vedea şi în imaginile de mai jos, Dan Puican se deplasează destul de greu. Chiar dacă starea de sănătate nu mai este cea de odinioară, Dan Puican a trecut peste orice probleme şi a mers la biserică şi la cimitir, pentru a se ocupa de bunul mers al lucrurilor.

În plus, potrivit informaţiilor din presă, tot el a fost cel care a oferit detalii cu privire la alimentele care au fost puse în pungi. Dan Puican a povestit că cea care a făcut mâncarea a fost chiar soţia sa, mâncarea fiind de post pentru că suntem în Postul Crăciunului. Tot pentru sufletul Stelei Popescu, în pungi au fost puse şi alimente pe bază de peşte, pentru că era una dintre mâncărurile preferate ale actriţei. În plus, Biserica dă dezlegare la peşte în anumite zile, din Postul Crăciunului.

Alexandru Arşinel a luat parte la pomenirea fostei colege

La Biserica Grădina Icoanei din București a mers şi Alexandru Arşinel, care a vrut să nu lipsească în această zi importantă. Acesta nu a stat mult, iar la un moment dat s-a retras în maşină, împins, probabil, de problemele de sănătate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro