Doi ani fără Stela Popescu. Incredibil ce a împărţit familia la parastasul pentru doamna teatrului românesc / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Doi ani fără Stela Popescu. Incredibil ce a împărţit familia la parastasul pentru doamna teatrului românesc / VIDEO © Arhivă / Spynews

Momente grele pentru familia Stelei Popescu, astăzi, la doi ani de la moartea regretatei actriţe. Familia a făcut astăzi pomenirea de doi de la trecerea sa în nefiinţă.

Doi ani fătă Stela Popescu

Chiar dacă mai avea puţin până să împlinească 82 de ani, Stela Popescu se ţinea foarte bine şi era plină de viaţă. Din păcate, aceasta a suferit brusc un accident vascular cerebral, care i-a fost fatal. Regretata doamnă a teatrului românesc a fost găsită după 12 ore de când şi-a pierdut cunoştina, iar medicii nu au mai putut să-i facă nimic.

Astăzi, se împlinesc doi ani de la moartea sa, iar familia i-a organizat după datinile creştineşti un parastas. Cel care s-a ocupat de tot a fost primul său soţ, Dan Puican, şi soţia sa. Paparazii Spynews i-au surprins pe aceştia în timp ce se aflau la cimitir şi aprindeau lumânări. Parastasul a fost unul restrâns, însă toţi cei care au venit au adus lumânări şi flori. Deşi nu a venit la mormânt, ci doar la biserică, fostul coleg, Alexandru Arşinel, a trimis un buchet impresionant de flori.

Slujba de pomenire a avut loc la Biserica Grădina Icoanei din București, iar mai apoi cei care au venit s-au îndreptat spre cimitirul Cernica, pentru a merge la mormântul regretatei Stela Popescu.

Ce mâncare a împărţit primul său soţ

Deşi Stela Popescu şi regizorul Dan Puican s-au despărţit, ei au rămas în relaţii foarte bune, tocmai de aceea, acesta împreună cu soţia sa au decis să se ocupe de cele creştineşti la doi ani de la moartea actriţei.

Astfel, potrivit informaţiilor din presă, Dan Puican a spus că mâncarea care a fost împărţită a fost pregătită de soţia sa, aceasta fiind de post, tocmai pentru că suntem în Postul Crăciunului. De asemenea, printre bucate s-a numărat şi peşte, fiind dezlegare la acest aliment. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro