Ce pensie încasează lunar Tudor Gheorghe! “Sunt unul dintre cei mai bogați români”

Ce pensie încasează lunar Tudor Gheorghe! “Sunt unul dintre cei mai bogați români” © Facebook

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciaţi şi consacraţi artişti din România. Recent, a dezvăluit suma pe care o câştigă, ocupând statutul de pensionar. Nu te-ai fi gândit la asta!

Tudor Gheorghe nu are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai reprezentative nume din industria muzicii româneşti. A fost întotdeauna modest şi nu i-a plăcut să apară în scandaluri sau să fie în atenţia presei. Recent, într-un interviu, artistul a dezvăluit pensia pe care o primeşte lunar de la stat.

Alege să nu se plângă, aşa cum fac majoritatea românilor, "prea e mică, prea e mare". Nu, Tudor Gheorghe vede întotdeauna jumătatea plină a paharului, considerând că banii nu aduc fericirea, şi că totul constă în felul în care te prezinţi ca şi persoană celor din jur, celor care te apreciază. Artistul primeşte lunar de la stat, suma de 2.000 de lei. 

"Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii. Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?", a declarat el.

A fost nevoit să-şi injecteze substanţe interzise 

Şi cum meseria de actor cere sacrificii, Tudor Gheorghe s-a supus şi a făcut ceea ce i s-a cerut. Cu ceva timp în urmă, a experimentat rolul unui drogat, fiind nevoit să intre în pielea personajului, aşa că, a trebuit să-şi injecteze substanţe interzise. 

”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare”, a declarat Tudor Gheorghe.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro