Alexandru Arșinel, amintiri despre Stela Popescu, pe prispa casei de vacanță: "Un prieten de nădejde"

Alexandru Arșinel, amintiri despre Stela Popescu, pe prispa casei de vacanță: "Un prieten de nădejde" © captura video

Alexandru Arșinel s-a retras în această vară la vila sa din Sinaia, o locuință pe care și-a dorit-o încă de pe vremea când mergea în concerte alături de regretata Stela Popescu. Marele actor și-a deschis sufletul, într-un interviu exclusiv, marca Agenția Vip.

Alexandru Arșinel a povestit cum e viața lui acum, la pensie, după ce a muncit zeci de ani pe scena teatrului. Actorul se relaxează zilnic și adoră faptul că își petrece tot timpul în natură.

"Eu și Stela ne-am pus în minte ca în urma muncii noastre, din agoniseala noastră, să ne facem câte o casă. Ea a vrut la mare și eu la munte, fiind din părțile Bucovinei. Aici am plăcerea de a mă întâlni mereu cu urșii, dar de la distanță. Sunt o putoare ordinară, mă scol dimineața, mă duc mă spăl pe față și ies într-un șezlong pe terasă și doamna care are grijă de soția mea îmi aduce o cafea și ceva pe acolo. Mă uit în pădure ore în șir. Sunt într-o relaxare totală, mă mișc greu, seara spre asfințit stropesc curtea și florile să am o preocupare. Am muncit enorm în viața mea, am satisfacții, dar de la 17 ani muncesc pe scena unui teatru.", a declarat Alexandru Arșinel, la Agenția Vip. 

Alexandru Arșinel și-a adus aminte cu drag și de buna sa prietenă, Stela Popescu, ce s-a stins din viață în urmă cu aproape doi ani.

"Îmi aduc aminte de Stela când a intrat prima oară a zis că parcă intri într-un borcan de miere de albine. A fost grea perioada și încă este fără Stela. S-a dărâmat un pilon al teatrului de revistă. Un prieten de nădejde, Stela era ceva special și cei care au cunoscut-o știu despre ce vorbesc. Regret că a plecat înainte de vreme, avea o vitalitate și o prospețime mintală deosebită, trebuia să mai trăiască.", a mai spus Alexandru Arșinel.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro