Alexandru Arșinel, la spital, înainte de „retragerea” la Sinaia: „Oamenii mă doresc sănătos” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arșinel, la spital, înainte de „retragerea” la Sinaia: „Oamenii mă doresc sănătos” VIDEO © captură video

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență pe mâinile medicilor în urmă cu câteva săptămâni, iar azi, prin legătură telefonică la emisiunea „Răi da Buni”, celebrul actor a povestit cum se simte și de ce se duce, pentru o perioadă, la Sinaia.

Alexandru Arșinel a povestit la „Răi da Buni” despre cum se simte acum, dar și despre motivul pentru care a decis să meargă, pentru o perioadă, la Sinaia. Marele actor a mărturisit că din când în când, simte nevoia să ia o gură de aer proaspăt și să se decontecteze. 

„Nu am mai fost într-un spital de 2 luni de zile și atunci mai merg la spital să-mi fac...Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească, mai ales acum în momentele astea, când una dintre cele mai mari actrițe ale Naționalului...e o veste foarte tristă, a fost o mare actriță (Florina Cercel, n.r.). 

Peste câteva zile mă voi duce să mă odihnesc puțin la Sinaia, într-un cuibușor de nebunii, mi-e dor de aerul de acolo, de liniștea de acolo. Simți nevoia, ai nevoie de o gură de oxigen, săptămâna viitoare o să trag o fugă până la Mărășești. Mă duc cu soția, cu Ioana, doamna care are grijă de soția mea și, în așteptare, pentru prietenii care vor trece spre munte, poate vor mai opri, din când în când și la mine” a povestit Alexandru Arșinel, la „Răi da Buni”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro