Unde va fi înmormântat Alexandru Darie. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp

Unde va fi înmormântat Alexandru Darie. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp © Arhivă

S-a aflat unde va fi înmormântat Alexandru Darie, cunoscut regizor și fiu al regretatului Iurie Darie. Își va dormi somnul veșnic într-un loc cu multă însemnătate pentru el: cimitirul unde sunt îngropați și părinții săi.

Alexandru Darie a murit miecuri, după o lungă bătălie purtată cu o boală cruntă: ciroza. Regizorul va fi înmormântat la Sfânta Vineri, locul unde se odihnește Iurie Darie, dar și mama lui, Consuela Roșu, potrivit Click!

Anca Pandrea, „mama vitregă” a lui Alexandru Darie, a explicat că cel alintat Ducu se va odihni lângă tatăl lui și mama lui, actrița Consuela Roșu Darie, care a fost răpusă încă din tinerețe, de o altă boală crâncenă: cancerul.

Tot Anca Pandrea a mai povestit un lucru ciudat: faptul că, în ultima perioadă, începuse să-l viseze frecvent pe Ducu, un lucru care nu i se mai întâmplase înainte.

Anca Pandrea nu va merge la înmormântare

Anca Pandrea a declarat că nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Darie. Nici la spital nu a fost să îl viziteze, în perioada în care regizorul se lupta pentru viața lui. Artista a explicat că, după moartea lui Iurie Darie, nu a mai putut merge la nicio înmormântare. Actrița a explicat că, totuși, s-a înțeles foarte bine cu cel pe care îl alinta Ducu și că i-a aprins o lumânare în momentul în care a aflat vestea. Fix această veste cruntă a fost dată de familia regizorului, care a sunat-o pentru a o anunța de tragedie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro