Alexia Eram şi Mario Fresh au plecat în vacanţă, înainte de Crăciun. Destinaţia de vis aleasă de cei doi

+4 click pentru
galerie

Alexia Eram şi Mario Fresh au plecat în vacanţă, înainte de Crăciun. Destinaţia de vis aleasă de cei doi © Instagram

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au revăzut după o perioadă extrem de lungă în care au stat departe unul de celălalt, iar acum, cei doi amorezi vor să recupereze tot timpul pierdut.

Mario Fresh a fost plecat câteva săptămâni bune în Taiwan și Filipine, acolo unde s-a filmat sezonul 3 din Asia Express, pe care telespectatorii îl vor putea vedea, anul viitor, la Antena 1.

Chiar dacă cei doi tineri sunt obişnuiţi să stea separaţi, asta pentru că fiica Andreei Esca studiază la Londra, ei bine, Alexia şi Mario comunică întruna, lucru ce nu s-a întâmplat şi de această dată, pentru că Mario Fresh, la fel ca toţi ceilalţi concurenţi, nu a avut voie să aibă asupra lui niciun fel de tehnologie.

Acum, Alexia Eram şi Mario Fresh vor să recupereze tot timpul pierdut, astfel că au decis să plece într-o vacanţă de vis, chiar înainte de Crăciun. Alexia Eram şi Mario Fresh şi-au dorit de mult timp să ajungă în Tenerife, astfel că au luat primul zbor şi au plecat departe de România.

Imediat cum au ajuns la destinaţie, cei doi au început să exploreze locurile şi să descopere cele mai frumoase peisaje. Şi pentru că Alexia Eram este foarte apropiată de oamenii care o urmăresc pe reţelele sociale, aceasta şi-a bucurat publicul cu poze care mai de care mai frumoase de pe meleaguri iberice.

"Astăzi a fost prima zi în Tenerife. Am vizitat foarte multe locuri printre care un sat în vârful muntelui pe nume Masca. Un loc superb, cu o vedere care îți taie respirația. Așa că dacă aveți vreodată drum în Tenerife nu ratați Masca, un loc de poveste", a scris Alexia Eram pe Instragram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro