Alina Ceușan, mesaj dur pentru cei care o critică: „Nu accept comentarii tâmpite”

Alina Ceușan, mesaj dur pentru cei care o critică: „Nu accept comentarii tâmpite” © Instagram

Grea este viața de influencer! Alina Ceușan, ca multe alte personalități celebre în mediul online, a fost de-a lungul timpului ținta mai multor critici. Dacă până acum a reușit să tacă și să înghită, iată că blondina pune piciorul în prag și le transmite un mesaj dur tuturor celor care o critică sau care fac glume nesărate.

În mediul online, Alina Ceușan a postat un mesaj dur, în care menționează clar că toți cei care comentează asupra vieții ei private, cei care fac glume nesărate și cei care aduc certuri și negativism în comentarii vor fi blocați.

„Care mai aveți de comentat despre engleză, despre viața personală, despre orice altceva decât ce vă este dat să vedeți ochilor în content, block!”, își începe Alina Ceușan mesajul, unul fără menajamente și cât se poate de tranșant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poezie de ̶s̶t̶r̶a̶d̶ă̶ ̶ server. Know you value. Act accordingly! Sau #CeTătAtâtaNi

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

„Nu accept comentarii tâmpite”

În continuare, blonda vorbește despre eforturile ei de a crea o comunitate pozitivă, în care oamenii sunt uniți de pasiune și de emoție și spune clar și răspicat că nu îi va tolera pe cei care încearcă să îi zădărnicească eforturile.

„Nu accept nimic din ceea ce cred unii că trebuie să accept fiind persoană publică. Nu accept că trebuie să vină unul și altul să-mi comenteze viața. Nu accept comentarii tâmpite”, mai transmite Alina Ceușan.

Pe final, Alina Ceușean vorbește și despre latura financiară, probabil în replică pentru cei care au criticat-o pentru diversele campanii sale publicitare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro