FOTO / Aşa arătau înainte să nu le ştie nimeni! Blondele de la "Asia Express", transformare spectaculoasă datorată operaţiilor estetice

+5 click pentru
galerie

FOTO / Aşa arătau înainte să nu le ştie nimeni! Blondele de la "Asia Express", transformare spectaculoasă datorată operaţiilor estetice © Instagram

Acum sunt de o frumuseţe răpitoare, însă puţini sunt cei care ştiu cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte de operaţiile estetice! 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt fără îndoială printre cele mai iubite vlogger-iţe de la noi din ţară, având un succes colosal în mediul online. Au muncit dintotdeauna pentru a ajunge la nivelul la care sunt, reuşind de fiecare dată să ofere internauţilor un conţinut de calitate şi lucruri pe care le-ar putea practica în viaţa de zi cu zi. 

De-a lungul timpului, au simţit nevoia să-şi facă mai multe schimbări din punct de vedere al look-ului, dar şi la nivelul feţei. Gemenele de la "Asia Express" au fost şatene, ba chiar brunete, înainte de a ajunge la culoarea blond. Seamănă ca două picături de apă, însă nu mulţi sunt cei care ştiu că influenceriţele au trecut printr-o serie de operaţii estetice. 

Alina Ceuşan a fost complexată încă din adolescenţă de nasul ei, aşa că, a ales să-şi facă rinoplastie, în timp ce Carmen Grebenişan şi-a mărit buzele şi şi-a pus silicoane. 

Alina Ceuşan s-a măritat anul trecut 

Frumoasa blondină şi-a legat destinul de Raul Tişa, unul dintre cei mai apreciaţi hairstylişti din Cluj. Nunta a fost una ca în poveşti, vedeta împărtăşind poze şi filmuleţe cu fanii de pe Instagram. De asemenea, în descrierea unei fotografii cu soţul ei, blondina şi-a declarat dragostea faţă de Raul, cu care se iubeşte de mai bine de şapte ani. 

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A” , a postat Alina Ceușan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro