VIDEO PAPARAZZI / Cum se comportă blondele fatale de la ''Asia Express'', când cred că nimeni nu le vede. Ce au făcut Ceuşan şi Grebenişan, ziua în amiaza mare

+4 click pentru
galerie

Sunt tinere, sunt frumoase, sunt îndrăgite de o ţară întreagă şi au lumea online-ului la picioare. Ce fac, însă, atunci când cred că nimeni nu le vede? Ei bine, vă spunem noi.

Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan sunt, dincolo de vedete în online, prietene foarte bune. În plus, experienţa ''Asia Express'' le-a unit şi mai mult, iar cele două au ajuns să fie de nedespărţit. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, atunci când paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, le-au surprins pe cele două ziua în amiaza mare.

Şi ca două blonde care se respectă, fetele au mers să-şi bea cafeaua într-un local de fiţe. Şi, aşa cum era de aşteptat, nu s-au putut abţine până nu au împărtăşit cu fanii şi câteva imagini din timpul activităţii lor.

Ceea ce ne-a uimit, însă, a fost faptul că la plecare, cele două au aşteptat minute bune în stradă un taxi. Dacă alte vedete de la noi s-ar fi enervat şi ar fi văzut ca pe o ''umilinţă'' aşteptarea taxiului timp de 15 minute, ei bine, nu acesta a fost cazul celor două, care au stat cuminţi până la sosirea maşinii, aşa cum puteţi vedea în imaginile următoare surprinse de paparazii Spynews.

Ba chiar la un moment dat, semn că tot oameni de rând sunt şi ele, Alina Ceuşan a cam uitat să pună mâna la gură când a căscat. Dar o iertăm pentru că ne este tare simpatică.

Pe Alina Ceuşan şi pe Carmen Grebenişan le puteţi vedea în fiecare săptămână, pe Antena 1, în cel mai tare show de aventură al momentului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro