Alina Ceuşan trăieşte ca o Regină. Cea mai bogată vloggeriţă de la noi locuieşte într-o casă ce îţi taie răsuflarea / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Alina Ceuşan trăieşte ca o Regină. Cea mai bogată vloggeriţă de la noi locuieşte într-o casă ce îţi taie răsuflarea / VIDEO © Instagram

Avem imagini bombă din casa uneia dintre cele mai iubite bloggeriţe de la noi. Ne referim la Alina Ceuşan. Blondina tocmai ce s-a mutat în noua sa casă, iar noi avem primele imagini cu super penthouse-ul de sute de mii de euro. 

Ştim că sunteţi nerăbdători să vedeţi noua casă a cele mai cunoscute blogeriţe din România. Celebra blondă a invesit o avere în noua încăpere, iar fiecare colţişor este realizat exact pe gustul ei, aşa că nu vă mai ţinem în suspans, şi vă poftim în living.

''Aici este locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, citesc o carte, mă bucur de privelişte. Balansoarul este piesa de rezistenţă a livingului, având o forma mai nonconformistă în comparaţie cu restul încăperii. Aici avem un perete foarte simplu. Din nou, avem un corp de mobilă, simplă, neagră'', a spus Alina Ceuşan pe Youtube.

Fiecare detaliu este bine pus la punct. Designul casei îmbină stilul minimalist cu accente clasice, iar totul este completat perfect de ustensilele de ultimă generaţie.

''Aici avem o boxă bluetooth, una dintre cele mai avansate boxe bluetooth din lume. Aici avem ceva foarte drag mie. Este o vază în formă de inimă, o piesă superbă, care îmi place mult'', a spus Alina Ceuşan.

Mergem mai departe şi pătrundem în locul în care Alina Ceuşan îşi petrece mare parte din timp. Dressingul este unul la care visează orice doamnă şi domnişoară. Zeci de perechi de pantofi stau expuse frumos, de toate formele şi toate culorile. Nici de haine şi accesorii influenceriţa nu duce lipsă. Ce imagini, câtă eleganţă, cât de multă atenţie la detalii, ce să mai spunem, este clar că Alina Ceuşan a ajuns să aibă casa pe care şi-a dorit-o mereu, iar noi nu putem decât să o felicităm pentru asta! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro