Primele imagini din Asia Express! Concurenţii se bucură de câteva ore de răsfăţ / VIDEO

Primele imagini din Asia Express! Concurenţii se bucură de câteva ore de răsfăţ / VIDEO © Instagram

Avem primele imagini din Asia Express! Concurenţii au ajuns cu bine şi se mai bucură de câteva ore de răsfăţ înainte de a porni pe Drumul Comorilor, filmând astfel cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Cele care au publicat deja imagini sunt Adda, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan. Toţi concurenţii au ajuns cu bine şi se bucură de privelişti, de locurile noi, dar şi de oamenii pe care îi întâlnesc. Adda i-a filmat pe toţi la o terasă, acolo unde se bucură de ultimele ore de "libertate", căci în curând începe concursul, aşadar vor fi încontinuu în agitaţie pentru a răspunde provocărilor Asia Express. 

Concurenţii Asia Express au făcut deja cunoştinţă şi cu micile insecte de acolo, de care cu siguranţă se vor "lovi" pe parcursul competiţiei. 

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, spunea Adda despre această provocare. 

Cu siguranţă este o provocare uriaşă pentru toţi cei care au mers în Asia Express şi abia aşteaptă să vadă ce au de făcut. "Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen... daca e posibil și mai mult (râde)", spunea Alina Ceuşan înainte de plecare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro