Alina Eremia a încins imaginaţia fanilor! Artista s-a afișat într-o ipostază greu de uitat. FOTO

+3 click pentru
galerie

Alina Eremia a încins imaginaţia fanilor! Artista s-a afișat într-o ipostază greu de uitat. FOTO © Instagram

Alina Eremia și-a schimbat look-ul radical în urmă cu trei ani, atunci când a decis că este timpul să slăbească, să adopte un alt stil și să îmbrățișeze sportul în viața ei.

Alina Eremia este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar asta se datorează unei munci intense, dar și unei ambiții de neclintit. Alina Eremia a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie tricotată, dar peste poartă o altă rochie, ceva mai sexy, fapt ce a pus imaginația fanilor la încercare. 

"Dragosta mea❤️ / Îmi plac foarte mult ținutele tale le ador, te pup, seară frumoasă artista mea preferata 😘💋🔥💜 / Ești minunată, Alina, te ador 😘😘 / Ești un idol pentru mine, te iubesc enorm😍😍😍 / Ești foarte sexy!!!", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Cum a slăbit Alina Eremia

Așa se face că artista a slăbit peste opt kilograme, în urmă cu trei ani, și a început să meargă zilnic la sală. Totodată, s-a vopsit blondă și a început să mănânce foarte sănătos, fapt ce a ajutat-o să își transforme radical trupul. 

"Rezultatul schimbării stilului de viață se văd, dar nu asta a fost motivația reală. Pentru că pierd destul de multe nopți, mai ales în week-end, și stau destul de mult timp pe drumuri, în mașină, am simțit nevoia să echilibrez lucrurile și aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învățat să nu ratez micul dejun și am scos zahărul aproape de tot din alimentație. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunțat și la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă și repetitțile de la sala de dans!", a declarat Alina Eremia, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest