Alina Puşcaş, ghinion de Revelion! Ce a păţit vedeta chiar de Sărbători

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, ghinion de Revelion! Ce a păţit vedeta chiar de Sărbători © Instagram

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din ţara noastră. Pentru Revelion, cei doi aveau în plan o petrecere pe cinste, însă se pare că totul a fost anulat în ultima clipă. Iată care a fost motivul!

Frumoasa prezentatoare şi soţul ei Mihai Stoenescu au o căsnicie pe care multe cupluri şi-ar dori-o. Se iubesc extrem de mult, lucru vizibil în declaraţiile de dragoste şi pozele cu cei doi de pe reţelele de socializare, unde se afişează ca doi îndrăgostiţi. Aceştia plănuiseră ca vacanţa de Sărbători să fie una specială, petrecută într-un loc cu totul deosebit. Din păcate însă, cei doi au fost nevoiţi să anuleze totul pe ultima sută de metri. 

Cei doi îndrăgostiţi aveau de gând să plece la Miami, loc în care se puteau relaxa singuri, deoarece cei trei copii ar fi fost lăsaţi în grija bonei şi a bunicilor. Chiar înainte de a-şi cumpăra biletele de avion, Alina Puşcaş şi soţul său au fost anunţaţi că planul se anulează.

„Suntem în plop, pentru că aveam niște gânduri năstrușnice să plecăm imediat după Crăciun. Am fi vrut să plecăm în Miami, pentru că nu am fost nici eu, nici Mihai. Știam niște prieteni care voiau să facă asta. Și am vrut să ne facem un mic grup și să plecăm împreună. Și, până la urmă, s-a destrămat acest grup și nu se mai merge. S-au răzgândit mulți și acei prieteni vor să sărbătorească Revelionul la schi și atunci ne-au stricat planurile cu Miami”, a povestit pentru Libertatea Alina Pușcaș. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro