Veste mare în showbiz! Alina Pușcaș s-a căsătorit astăzi. Primele imagini de la nuntă

+5 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz! Alina Pușcaș s-a căsătorit astăzi. Primele imagini de la nuntă © Instagram

Nu doar Teodora Becali s-a căsătorit astăzi cu alesul inimii ei, ci și o altă vedetă din România a trecut prin emoții uriașe. Alina Pușcaș și-a unit destinul cu cel al lui Mihai Stoenescu, după o relație de câțiva ani.

Alina Pușcaș s-a căsătorit în mare secret

Alina Pușcaș a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, după ce s-a căsătorit la starea civilă cu Mihai, bărbatul care a făcut-o mamă de trei ori. Frumoasa veste a fost dată pe rețelele sociale chiar de către proaspăta mireasă. Vestea i-a bucurat enorm pe prietenii și fanii ei, însă i-a și uimit pentru că doar apropiații știau că aceasta urmează să se căsătorească astăzi.

Alina Pușcaș a purtat o rochie albă, trecută de genunchi, cu un umăr gol, ținută care a reușit să-i pună în evidență excelent silueta. De altfel, putem să observăm că Alina Pușcaș a revenit rapid la silueta perfectă de dinainte de sarcină.

Mulți au rămas surprinși să constate că Alina Pușcaș s-a căsătorit, pentru că știau că aceasta este deja măritată. Însă vă dezvăluim noi cum au stat lucrurile. De fapt, Alina Pușcaș și Mihai, tatăl copiilor ei, erau căsătoriți doar religios. În momentul în care au botezat-o pe fiica lor, Melissa, în 2017, Mihai a decis să-i facă o surpriză Alinei și să facă odată cu botezul și cununia religioasă. Tocmai de aceea, Alina Pușcaș nu a fost îmbrăcată în mireasă, pentru că totul a fost o surpriză de care ea a aflat abia în momentul în care se afla în biserică. Chiar Alina Pușcaș a povestit la momentul respectiv cât de emoționant a fost totul.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a declarat Alina Pușcaș în 2017.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro