Alina Puşcaş şi soţul au fugit de acasă. Care este motivul pentru care a făcut asta? ”Avem de gând să rămânem aici până dimineață”

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş şi soţul au fugit de acasă. Care este motivul pentru care a făcut asta? ”Avem de gând să rămânem aici până dimineață” © arhiva

Alina Pușcas și soțul său s-au căsătorit în fața ofițerului de Stare Civilă în urmă cu doar câteva săptămâni,iar după ce au decis să plece într-o merită ”lună de miere”, cuplul a ales din nou să-și lase copiii singuri și să petreacă clipe minunate în doi, dar doar pentru o zi.

Alina Pușcaș s-a căsătorit în urmă cu o lună cu Mihai Stoenescu, dar asta s-a întâmplat în fața Ofițerului de Stare Civilă. Cununia religioasă a fost făcută în urmă cu câtiva ani. Mariajul celor doi merge foarte bine, însă cuplul are nevoie și de intimitate. Deoarece în casa lor sunt acum trei copiii, cu ocazia aniversării a cinci ani de când se cunosc, Alina și Mihai au decis să petreacă o noapte romantică la un hotel din Capitală, departe, dar totuși atât de aproape de casă. ”Sărbătorim. Am fugit de acasă împreună într-un hotel din București și avem de gând să rămâneam aici până dimineață, să ne simțim bine, să fim numai noi cu noi”, le-a povestit Alina Pușcaș celor ce o urmăresc pe contul său de socializare. 

Dragoste de la prima vedere 

Cine ar fi crezut, dar da. Alina Pușcaș și soțul ei s-au placut încă de la început. Timpul a stat în loc pentru cei doi, iar după cinci ani sunt doi oameni fericiți și împliniți:

”A fost de la bun început o întâlnire nebunească. Nu credeam în dragoste la prima vedere, dar cu noi așa s-a întâmplat. O dragoste care, uite, s-a soldat cu trei copii, o familie frumoasă, multe plăceri comune satisfăcute, multe vacanțe, multe lucruri frumoase” ,le-am mai spus Alina fanilor săi.

Cum se descurcă Alina Pușcaș cu trei copii

Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, la sfârșitul acestei veri. Vedeta s-a refăcut rapid după naștere și a afișat o talie de viespe, la scurt timp după ce s-a externat. Al treila copil a fost dorința exclusivă a soțului, însă Alina Pușcaș spune că mereu și-a dorit o familie mare, cu cel puțin doi copii. Alina Pușcaș și soțul ei au parte și de ajutorul unei bone, astfel că viața lor de familie este cât se poate de frumoasă și organizată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro