Alina Puşcaş, surpriză colosală din partea soțului! Vedeta a avut parte de clipe de vis în "orașul iubirii"

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, surpriză colosală din partea soțului! Vedeta a avut parte de clipe de vis în "orașul iubirii" © Instagram

Alina Puşcaş a avut parte de o surpriză inedită din partea soţului ei! De ziua ei, vedeta a primit cadou o vacanţă în oraşul iubirii. În avion, prezentatoarea a fost răsfăţată de soţul ei care i-a pregătit o băutură specială.

Paris, Paris viaţă de vis! Cam de asta are parte vedeta. După ce s-au cazat la hotel, cei doi îndrăgostiţi s-au pregătit să iasă în oraş. Pentru o astfel de seară, şatena a optat pentru o bluză neagră foarte sexy şi o pereche de colanţi.  Surprizele continuă pentru frumoasa prezentatoare. Dis de dimineaţă, Mihai a desfăcut o sticlă de şampanie şi i-a dus-o la pat. 

Distracţia a continuat pe terasă, unde cei doi îndrăgostiţi au ieşit să "inspecteze" zona, dar şi să se bucure de vederea la celebrul Turn Eiffel.  "Am ajuns în Paris, de ziua mea! La mulţi ani mie! O să îmi cânţi tu mie! Asta a fost tot.", a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.  

Vacanță de vis, la Paris

Alina Pușcaș a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani și se consideră o femeie împlinită. Împreună cu soțul ei s-au bucurat de clipe de vis în capitala Franței, acolo unde au mers cu ocazia zilei de naștere a vedetei. Alina Pușcaș este într-o formă de zile mari și nici n-ai spune că a născut de trei ori, pentru că arată absolut demențial.

"E un haos frumos momentan. Mă pot înţelege cu ei pentru că cea mică doarme foarte mult. În vreo 3-4 luni cred că o să înceapă haosul real. Am ajutor, dar nu e suficient. Ajutor, aceeaşi doamnă bonă, ar fi bine s-o clonez. Momentan e mai simplu pentru că cei mici merg la grădiniţă de dimineaţă până la 17. Practic, suntem ok la faza asta, pe timpul zilei e doar cea mică acasă", a declarat vedeta, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro