Bucurie mare pentru Alina Pușcaș. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere departe de România

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Alina Pușcaș. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere departe de România © instagram

Alina Pușcaș este în culmea fericirii. Prezentatoarea show-ul „Te cunosc de undeva” își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vedeta a ales o locație specială pentru acest eveniment.

Alina Pușcaș se bucură de o zi  pe cinste. Prezentoarea de la Antena 1 împlinește astăzi vârsta de 34 de ani, iar aceasta a ales un loc cu totul special pentru acest eveniment. Vedeta se afla la Paris alături de soțul ei, iar imaginile de pe contul său de socializare o surprind pe brunetă foarte fericită. Aceasta este în compania soțului și se bucură de locurile frumoase din Franța. Vedeta a postat pe contul său de socialzare un filmuleț în care deschide șampania pentru ziua ei, dar momentul nu este precum se aștepta prezentatoarea. Totuși, aceasta a făcut haz de necaz momentului cu dopul buclucaș, iar fanii i-au adresat cele mai frumoase urări de bine cu ocazia sărbătoririi zile de naștere. 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alina Pușcaș s-a căsătorit în mare secret

Dacă mulți faptul că Alina Pușcaș este căsătorită de mult timp, adevărul este că cei doi nu au fost căsătoriți civili. Împreună cu Mihai Stoenestu, Alina Pușcaș a ales să meargă și în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a fost făcut în mare secret, iar cei doi au ieșit bucuroși cu actul de căsătorie. Alina Pușcaș și Mihai se cunosc de multi ani, iar împreună au trei copii. Anul acesta a născut pentru a treia oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest