Alina Sorescu este în culmea fericirii. Vedeta le-a împărtăşit vestea admiratorilor săi

+3 click pentru
galerie

Alina Sorescu este în culmea fericirii. Vedeta le-a împărtăşit vestea admiratorilor săi © Instagram

Sărbătoare mare pentru Alinei Sorescu! Cântăreaţa şi soţul său au un mare motiv de bucurie, după ce în familia lor a avut loc un eveniment extrem de important. Vedeta a ţinut să împărtăşească vestea cu fanii ei, iar aceştia au fost foarte încântaţi, felicitând-o prin sute de mesaje.

Alina Sorescu este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete autohtone. Artista are tot ce îşi doreşte, deoarece, la vârsta de 33 de ani, cântăreaţa este la fel de împlinită atât pe profesional, cât şi pe cel sentimental. De curând, în familia sa au fost momente de mare bucurie, deoarece una dintre fiicele sale şi-a aniversat ziua de naştere.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă sunt de mulţi ani împreună, cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt, formând împreună o familia superbă. Recent, una dintre fiicele lor, Carolina, a împlinit 6 anişori, iar părinţii săi sunt extrem de mândri de rodul iubirii lor. Cu această ocazie, artista a postat mai multe fotografii pe conturile de socializare, de la ziua fiicei sale.

Fanii au felicitat-o în număr mare, atât pe ea, cât şi pe micuţa Carolina, transmiţându-i zeci de mesaje prin care şi-au exprimat urările.

"La Mulți Ani cu sănătate și bucurii și multe binecuvântări să se reverse asupra ta de la bunul Dumnezeu alături de părinți și surioara ta!! 🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉 / Să vă trăiască! La mulți ani! / La mulți ani plini de bucurii!!! Sănătoși și fericiti!!!! Să ai parte de tot ce e mai bun şi mai frumos de la viață! / La Mulţi Ani, Carolina! Să fii sanatoasă, norocoasă şi iubită! 🎂🎊🎉😘🤗❤️", sunt doar unele dintre comentariile admiratorile Alinei Sorescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro