Alo, doamna Pink? Ce nume poartă acum Monica Gabor, după ce s-a căsătorit cu Mr. Pink

+3 click pentru
galerie

Ce nume poartă acum Monica Gabor, după ce s-a căsătorit cu Mr. Pink © Arhivă

După ani de relație, care deja părea cât se poate de serioasă, se pare că Monica Gabor și Mr. Pink au făcut pasul cel mare. Cei doi s-ar fi căsătorit în secret și sunt puțini cei care pot spune că sunt mirați de acest lucru.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt o adevărată familie, copiii celor doi fiind practic frați. Fosta doamnă Columbeanu îl consideră pe fiul lui Mr. Pink ca pe propriul ei copil, în timp ce Irina, fiica ei din căsnicia cu Irinel Columbeanu, se mută permanent în SUA, acolo unde locuiește mama ei.

Cum o cheamă acum pe Monica Gabor

După căsătoria cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor și-a schimbat și numele. Așadar, nu este deloc greu de imaginat ca, în urma mariajului cu Mr. Pink, să fi făcut această schimbare și de această dată.

Problema este că nu sunt mulți cei care îi cunosc numele afaceristului.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale”, spunea Monica Gabor, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Tabu.

Așadar, cum o cheamă acum pe Monica Gabor, presupunând că i-a luat numele celui care tocmai i-ar fi devenit soț? Ei bine, în buletin Mr. Pink este trecut ca fiind Poe Qui Ying Wangsuo. Drept urmare, să-i urăm bun venit Monicăi Wangsuo?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro