Bombă în showbiz la început de an. Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz la început de an. Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink © Instagram

Vestea bombă a începutului de an în showbiz vine din America. Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink, după o relaţie de câţiva ani.

Astfel, se pare că Monica Gabor tace şi le face. După o relaţie de ani buni, în care i-a dovedit lui Mr. Pink că o poate lua de nevastă, se pare că visul său s-a împlinit, iar cei doi s-au căsătorit. Sau, cel puţin, asta susţine revista Ciao.

Cel care a dat-o de gol pe Monica Gabor a fost chiar tatăl ei, care a devăluit că Monica Gabor nu a putut să vină în ţară de Sărbători din cauza actelor, situaţie ce îi dă mari bătăi de cap acum, după căsătorie.

“Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat bărbatul pentru Ciao.

Monica Gabor, viaţă discretă în America

După divorţul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să înceapă o viaţă nouă în America, acolo unde o duce excelent. Munceşte şi iubeşte. Cam aşa poate fi descris traiul vedetei peste Ocean. În plus, Monica Gabor a fost extrem de stabilă în materie de dragoste, asta pentru că ea l-a cunoscut în urmă cu câţiva ani pe Mr.Pink, iar de atunci cei doi formează un cuplu sudat şi frumos. Iar, mai noi, sunt soţ şi soţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro