Amalia Năstase, dezvăluiri neștiute despre problemele financiare." A fost un semn divin"

Amalia Năstase, dezvăluiri neștiute despre problemele financiare." A fost un semn divin" © Arhiva

Fosta soţie a unuia dintre cei mai bogaţi români vorbeşte în premieră despre problemele financiare. Amalia Năstase a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars despre greutăţile care au apăsat-o şi despre cine i-a întins o mână de ajutor atunci când avea dificultăţi cu banii.

Amalia Năstase este o femeie de afaceri, o mamă împlinită și o soție fericită. Vedeta a trecut prin multe pentru a ajunge să aibă viața de acum și nu a fost ferită de probleme.

Fosta soție a lui Ilie Năstase pare că are viața perfectă, însă e povestit recent că a fost o perioadă în care a avut probleme serioase cu banii și a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui prieten bun, care a împrumutat-o cu o sumă. 

"La un moment dat am trecut prin probleme financiare... am apelat la un prieten pentru bani. A fost un semn divin, atunci când ajuți, te ajută și ceilalți... am avut parte în viață de multe miracole. Fetele mele mă uimesc mereu prin modestia lor, am niște copii îngerași.", a declarat Amalia Năstase, la Antena Stars.  

Amalia Năstase, bucuroasă că vin sărbătorile

Totodată, Amalia Năstase spune că fetele ei nu încetează să o surprindă și învață foarte bine, amândouă studiind la Școala Americană din București. Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că sărbătorile vor fi liniștite pentru ea și le va petrece în sânul familiei. 

"Ele sunt la școala americană. Fetele mele vor mereu să ajute, să fii corect e foarte important. Sărbătorile le petrecem în familie.", a mai spus Amalia Năstase, la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro